Camping Rotterdam

Heb je zin om een weekendje te gaan kamperen in Rotterdam en de omgeving van Rotterdam? Maar je weet niet zo goed waar je terecht kan en wat geschikte campings zijn voor jou? Een familiecamping met veel diverse faciliteiten of een kleinschalige, basic camping met alleen de hoognodige voorzieningen, in de omgeving van Rotterdam vind je zeker een camping die bij je past.

Wij hebben alle campings en camperplekken in Rotterdam en omgeving voor jou in een overzicht gezet. Zo kan jij makkelijk informatie bekijken van de campings en een keuze maken voor jouw tripje naar Rotterdam.

Ben je met je camper aan het rondreizen door Nederland en wil je Rotterdam en omgeving ontdekken, ga dan naar een camperplek in Rotterdam en omstreken. Hier mag je lekker in de buitenlucht zitten naast je camper en wil je Rotterdam in, dan laat je de camper daar lekker staan en ga je het centrum in.

Benieuwd wat je kan doen in de buurt van Rotterdam als je hier gaat kamperen? Bekijk ook onze activiteiten in Rotterdam-pagina.

Campings in Rotterdam en omgeving

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

Deze plek is nog vrij!

Adverteer hier

In bovenstaand overzicht vind je voldoende keuze om te gaan kamperen in de omgeving van Rotterdam. Er is altijd wel een camping die bij je past. Rustig aan het water, in het bos of op een boerencamping in Rotterdam en omgeving om het dagelijkse leven van de boer van dichtbij te zien. En heb je genoeg gezeten op je campingstoeltje, trek dan je wandelschoenen aan en ga de omgeving ontdekken. De omgeving rondom Rotterdam is prachtig om te wandelen. We hebben voor jou de mooiste wandelroutes verzameld. Of stap op je mountainbike en cross door het prachtige landschap. Een prachtige plek om een kampeerplek uit te zoeken dus. Ook een vakantiepark in de omgeving van Rotterdam is een optie.

Alle campings in de buurt van Rotterdam zijn uniek en divers. Toch zijn er een aantal kenmerken die ze allemaal gemeen hebben: ze liggen in een prachtige omgeving en de gastvrijheid staat hoog in het vaandel.